Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Informatieavond voor vrijwilligers SNS Avondvierdaagse Alblasserdam

Nieuws 611 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Voor vrijwilligers die mee willen helpen bij de SNS Avondvierdaagse Alblasserdam is er woensdag 15 mei een informatieavond in cultureel centrum Landvast. Deze begint om 19.30 uur.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse avondvierdaagse. Het wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 17 tot en met 20 juni.

Verkeersregelaars en servicevrijwilligers

De organisatie doet een beroep op mensen die als vrijwilliger één of meer avonden willen helpen bij dit wandelevenement. Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse onderstaande specifieke taken, welke, in overleg met de organisatie worden uitgevoerd. Het gaat daarbij onder meer om verkeersregelaars en servicevrijwilligers. 

Service vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen van goederen en/of consumpties. Bemannen de tenten op de startlocatie, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

Meer informatie: www.avd-alblasserdam.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden