Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Fortuna Sittard speelt benefietduel tegen vv Alblasserdam: opbrengst voor verduurzaming sportpark

Sport 648 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Eredivisieclub Fortuna Sittard, dat getraind wordt door voormalig vv Alblasserdam voetballer en trainer Danny Buijs, komt op woensdag 15 mei naar sportpark Souburgh voor een oefenpartij tegen vv Alblasserdam.

Voor de spelers van vv Alblasserdam biedt deze wedstrijd een unieke kans om zich te meten met gerenommeerde spelers als Kaj Sierhuis, Oguzhan Özyakup , Alen Halilovic en andere spelers van Fortuna Sittard.

Speciale bedoelingen

Deze wedstrijd is met speciale bedoelingen georganiseerd. De financiële opbrengst zal worden gebruikt voor de verduurzaming van het sportpark van vv Alblasserdam. Bovenal is deze wedstrijd een uiting van waardering en respect naar alle mensen die zich sinds de oprichting van vv Alblasserdam in 1928 tot op heden hebben ingezet voor de club en naar degenen die dat in de toekomst zullen doen.

Er is verder een grote verloting met diverse prijzen, waaronder een aantal wedstrijdshirts van Fortuna Sittard en zijn er verschillende plekken waar men iets te drinken en/of te kan halen. Er is tijdens de wedstrijd ook een eerbetoon aan allen die de club zijn ontvallen. Dit wordt gedaan door een minuut te applaudisseren bij de aanvang van de wedstrijd.

De aftrap staat gepland om 18.30 uur. Tickets zijn op de wedstrijddag verkrijgbaar aan de kassa. De toegangsprijs bedraagt 1 euro voor jeugd tot 18 jaar en 5 euro voor volwassenen.

Fortuna speelt zondag 19 mei nog een competitiewedstrijd, uit bij Heracles. Daarom gebruikt Fortuna de wedstrijd tegen vv Alblasserdam ook als voorbereiding op die wedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden